Flæskestegsburgere med gnavergrønt - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Flæskestegsburgere med gnavergrønt - dag to

I samarbejde med

4.0, Meget populær

Det bedste ved at stege en stor flæskesteg er, at den smager forrygende godt på førstedagen, og at den på andendagen kan trylles om til de lækreste flæskestegsburgere - yay og god fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Varm stegen, hvis du vil have lune flæskestegsburgere. Du kan også sagtens servere dem kolde. Steg enten flæskestegen skåret i skiver i lidt olivenolie på en pande, eller varm den hel eller i skiver i ovnen. Skær sværen fra inden og server den kold, da den nemt bliver blød af at blive genopvarmet.

2. Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister. Skær æblet i små skiver. Skræl gulerødderne og skær dem til gnavergrønt.

3. Stil salat, lunet rødkål, agurkesalat og mayo frem i små skåle og lad børn og voksne samle lige præcist den flæskestegsburger, de bedst kan lide. De smager i øvrigt vildt godt med æblestykker i.

4. Så må der gabes - HØJT! Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æblerne i skiver. De kan også skrælle gulerødder og lune rødkål i en gryde.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre