Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
0 min
Det bedste ved at stege en stor flæskesteg er, at den smager forrygende godt på førstedagen, og at den på andendagen kan trylles om til de lækreste flæskestegsburgere - yay og god fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- stegt flæskesteg
- 6 stkburgerboller
- 2 stkæbler
- 300 gramgulerødder
- salat efter eget valg
- syltet rødkål
- agurkesalat
- mayonnaise
Fremgangsmåde
1
Varm stegen, hvis du vil have lune flæskestegsburgere. Du kan også sagtens servere dem kolde. Steg enten flæskestegen skåret i skiver i lidt olivenolie på en pande, eller varm den hel eller i skiver i ovnen. Skær sværen fra inden og server den kold, da den nemt bliver blød af at blive genopvarmet.2
Lun burgerbollerne i ovnen eller på en brødrister. Skær æblet i små skiver. Skræl gulerødderne og skær dem til gnavergrønt.3
Stil salat, lunet rødkål, agurkesalat og mayo frem i små skåle og lad børn og voksne samle lige præcist den flæskestegsburger, de bedst kan lide. De smager i øvrigt vildt godt med æblestykker i.4
Så må der gabes - HØJT! Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æblerne i skiver. De kan også skrælle gulerødder og lune rødkål i en gryde.