Sejt: Birgitte har tabt sig 10 kilo med Mambenos madplaner

Sådan opnår Birgitte vægttab med Mambenos madplaner

“Det føles ikke som en kur”

Vi ELSKER, når I deler jeres erfaringer med Mambeno med os. Og en af dem, der har gjort det, er Birgitte Nielsen, der bor i Årslev på Fyn. For hun har nemlig præsteret noget ret så sejt :o)

Birgitte er Mambeno-medlem, og selvom Mambenos madplaner ikke er slankekure, så bruger Birgitte dem som led i et vægttab.

Hun undgår at tælle kalorier, får styr på planlægningen og ved at spise lidt mindre portioner, er det lykkes Birgitte at tabe sig 10 kilo. Sejt!

Birgitte siger: “Min erfaring siger mig, at hvis jeg skærer alle kartofler og ris væk, så bliver jeg træt af det. Det skal ikke føles som om, man er på kur – og det gør det ikke på madplanen. Det er lidt mere normal mad. Og jeg tror også, det er nemmere at holde bagefter.”

Der skal ris og kartofler til!

Udover fornemmelsen af ikke at være på kur, så kan Birgitte med madplanerne også spise det samme som resten af familien:

“Sidste gang jeg var på kur, spiste jeg ikke det samme som de andre. Hver gang de fik ris, skulle jeg lave noget andet. Og det bliver man også træt af i længden. Nu er det sådan, at når der står ris i opskriften, så spiser jeg ris.”

Hos Mambeno elsker vi også ris i alle afskygninger – og tit og ofte bruger vi også fuldkornsris i opskrifterne, som er en del sundere end den helt hvide udgave.

Så vi forstår godt Birgittes begejstring ;o)

De tre favoritopskrifter

Hvilke opskrifter er så Birgittes favoritter? 

Her får du Birgittes egne billeder af tre af favoritopskrifterne fra madplanerne.

1. Grøntsagslasagne

En af favoritterne er grøntsagslasagne – og ja, det ER frosne ærter, der ligger på tallerkenen ved siden af lasagnen. Birgitte var vild med frosne ærter, da hun var barn og spiser derfor også frosne ærter i dag, når menuen står på lasagne og spaghetti ;o)

Vil du selv prøve lasagnen (med eller uden frosne ærter ved siden af), så finder du opskriften lige her

Grøntsagslasagne

2. Burgere med chutney og sellerifritter

En anden af Birgittes favoritter er disse burgere med chutney og sellerifritter. 

Faktisk er fritterne blevet så stort et hit, at hun også laver dem til andre retter for at undgå de mere almindelige pomfritter lavet af kartofler.

Vil du selv lave burgeren, så finder du opskriften lige her.

 Burgere med chutney og sellerifritter

3. Kyllingelår med knuste kartofler og salat

En tredje favorit er denne opskrift på kyllingelår med kartofler og salat, for som Birgitte skriver, er den både nem og hurtig at lave.

Vil du selv lave retten, så finder du opskriften lige her.

Kyllingelår med knuste kartofler og salat

Og vil du også prøve Mambenos madplaner, så kan du prøve dem helt gratis i 30 dage lige her.

Go’ fornøjelse!

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.