Sejt! Birgitte har tabt sig 10 kilo med Mambeno

Sådan opnår Birgitte vægttab med Mambenos madplaner

Vi ELSKER, når I deler jeres erfaringer med Mambeno med os! En af dem, der har gjort det, er Birgitte Nielsen på 27, der bor i Årslev på Fyn. Udover at være mor til to skønne drenge – Lucas på tre år og Noah på 11 måneder – så fortæller Birgitte også om sine oplevelser på sin Instagram-konto, Morpaaskrump.

Vi er ret vilde med Birgitte – for hun har præsteret noget super sejt.

“Det føles ikke som en kur”

Birgitte har været medlem siden januar, og selvom vores madplaner ikke er slankekure, så bruger Birgitte dem som led i et vægttab. Hun undgår at tælle kalorier, får styr på planlægningen og ved at spise lidt mindre portioner er det siden januar lykkes Birgitte at tabe sig 10 kilo. Det er altså ret blæret, synes vi!

Birgitte siger: “Min erfaring siger mig, at hvis jeg skærer alle kartofler og ris væk, så bliver jeg træt af det. Det skal ikke føles som om, man er på kur – og det gør det ikke på madplanen. Det er lidt mere normal mad. Og jeg tror også, det er nemmere at holde bagefter.”

Der skal ris og kartofler til!

Udover fornemmelsen af ikke at være på kur, så sikrer madplanerne også, at Birgitte kan spise det samme som resten af familien:

“Sidste gang, jeg var på kur, spiste jeg ikke det samme som de andre. Hver gang de fik ris, skulle jeg lave noget andet. Og det bliver man også træt af i længden. Nu er det sådan, at når der står ris i opskriften, så spiser jeg ris.”

Hos Mambeno elsker vi også ris i alle afskygninger, vi bruger bare fuldkornsris i opskrifterne, som er en del sundere end den helt hvide udgave. Så vi forstår godt Birgittes begejstring! Og hvem gider i øvrigt også helt undvære ris? ;o)

De tre favoritopskrifter

På Instagram deler Birgitte en masse skønne billeder af den mad, hun laver. Her får du Birgittes egne billeder af tre af favoritopskrifterne fra madplanerne.

1. Grøntsagslasagne

Grøntsagslasagne
Birgitte er vild med vores grøntsagslasagne, fordi der ikke er kød i – og ifølge hende (og vores egne ikke altid så grøntsagsglade unger!) savner man faktisk slet ikke den klassiske kødsovs.

Og ja, det ER frosne ærter, der ligger på tallerkenen ved siden af lasagnen. Birgitte var vild med frosne ærter, da hun var barn og spiser derfor også frosne ærter i dag, når menuen står på lasagne og spaghetti ;o)

Vil du selv prøve lasagnen (med eller uden frosne ærter ved siden af – du bestemmer selv), så finder du opskriften på grøntsagslasagne lige her

2. Burgere med chutney og sellerifritter

 Burgere med chutney og sellerifritter

Burgere er altid et hit! Også hjemme ved Birgitte, der er vild med disse burgere med chutney og sellerifritter. 

Faktisk er fritterne blevet så stort et hit, at hun også laver dem til andre retter for at undgå de mere almindelige pomfritter lavet af kartofler.

Vil du selv lave burgeren, så finder du opskriften på burger med chutney og sellerifritter lige her.

3. Kyllingelår med knuste kartofler og salat

Kyllingelår med knuste kartofler og salat

Hos Mambeno elsker vi at få kylling til aftensmad – og det samme gør Birgitte! En af hendes favoritopskrifter er denne opskrift på kyllingelår med kartofler og salat, for som hun skriver, er den både nem og hurtig at lave. Win-win!

Vil du selv lave retten, så finder du opskriften på kyllingelår med knuste kartofler og salat lige her.

Masser af forældrerespekt og “thumbs up” til Birgitte! Har du selv lignende oplevelser med madplanen, som du vil dele med os, så vil vi meget gerne høre fra dig :o)

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.