De tre mest populære opskrifter i oktober

Inspiration til aftensmaden

Nu er det snart jul, men inden vi skal mæske os i æbleskiver, risengrød og juleand, så skal vi lige sætte det sidste punktum for oktober. Vi har nemlig været en tur i arkiverne og kan nu præsentere de tre mest populære opskrifter fra oktober måned :o)

Førstepladsen går til opskriften på Jesper Buchs pølsegryde. Med både pasta og pølser (og bacon, hvis man vil gøre lidt ekstra ud af det) på ingredienslisten er retten med garanti et hit på middagsbordet :o)

Andenpladsen går til opskriften på det, der måske mest af alt minder om bananasplit med kylling – nemlig opskriften på indonesisk kylling med flødeskum og banan. Opskriften har vi fået af Mambeno-bruger Marie Astrup – og bare rolig; det smager fuldkommen fantastisk!

Sidst, men ikke mindst så går tredjepladsen til opskriften på tærte med kylling, spinat og grønt – perfekt på middagsbordet en kold efterårsaften :o)

Vil du selv give dig i kast med en af vinderretterne fra oktober, så finder du alle opskrifterne lige her. Velbekomme!

1. Jesper Buchs berømte pølsegryde

Jesper Buchs berømte pølsegryde

Vil du selv prøve at lave retten, der snuppede førstepladsen, så finder du opskriften på Jesper Buchs berømte pølsegryde lige her

2. Indonesisk kylling med flødeskum og banan

Indonesisk kylling med flødeskum og banan

Vil du prøve den ret, der endte på andenpladsen, så kan du finde opskriften på indonesisk kylling med flødeskum og banan lige her.  

3. Tærte med kylling, spinat og grønt

Tærte med kylling og spinat

På tredjepladsen kom denne ret – og vil du selv prøve kræfter med den, så finder du opskriften på tærte med kylling, spinat og grønt lige her

Go’ fornøjelse med alle opskrifterne! :o)

 

 

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.