JUHUU! Helt nye funktioner på mambeno.dk

Vi har nogle helt fantastiske medlemmer, der løbende kommer med tips og idéer til, hvordan vi kan gøre Mambeno endnu bedre. Vi lytter selvfølgelig, og derfor har vi samlet til bunke og arbejdet som små svedige myrer for at kunne lancere en række helt nye funktioner på mambeno.dk, som vi ved, rigtig mange har ønsket sig.

Vi håber, du bliver glad for dem ?

PRØV MAMBENO GRATIS

Fjern og tilføj retter, skift antal personer m.m.!

Nu kan du sammensætte din helt egen madplan, tilføje og fjerne retter, fjerne madpakker med et klik, ændre antallet af personer, som dine opskrifter og madplaner skal passe til, og meget mere!

Hvis du f.eks. vil ændre antal personer, kan du gøre det under “Mit Mambeno – Profil og personer”. 

Vær dog opmærksom på, at alle opskrifter på mambeno.dk oprindeligt er udviklet til to voksne og to børn. Når du ændrer antallet af personer, vil ingredienserne i alle opskrifter og madplaner blive afrundet, og den færdige ret kan derfor afvige en smule fra den oprindelige opskrift. Men du kan selvfølgelig altid ændre antallet af personer igen.

Se videoen med de nye funktioner

Vi har lavet en lille video, så du kan se en række af de nye funktioner, og hvordan du bruger dem. Du kan se videoen ved at klikke på billedet.

Vi håber, du synes om det

Vi har testet og testet, men skulle du falde over en fejl, vil vi blive meget glade, hvis du vil sende os en mail. Så kaster vi os over det med det samme. Og så er vi selvfølgelig spændte på at høre, om du kan bruge de nye funktioner ?

Har du lyst til at tippe venner og familie, så husk at vi altid har 30 dages gratis prøveperiode – helt uden binding!

Rigtig god fornøjelse med de nye funktioner på Mambeno!

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *