De tre mest populære opskrifter i februar

Nem aftensmad - de tre mest populære retter i februar

Selvom vi er halvvejs inde i første forårsmåned, så spejder vi hos Mambeno stadig efter forårssolen. Og mens vi glæder os til, den kommer og begynder at skinne, så har vi lige kigget lidt tilbage og været en tur i arkivet og fundet de tre opskrifter frem, der hittede allermeste i februar.

Så mangler du inspiration til aftensmaden i weekenden – eller vil du bare se, om din egen favorit er iblandt – så får du her opskrifterne på de tre retter, der altså var de mest populære i sidste måned :o)

1. One pot pasta med pølse, bacon og grøntsager

One pot pasta med bacon, pølser og grøntsager

På førstepladsen over de tre mest populære retter i februar finder du opskriften på one pot pasta – og de forstår vi sådan set godt. For udover at smage godt, så er det bare verdens nemmeste aftensmad :o)

Vil du selv lave retten, der snuppede førstepladsen, så finder du opskriften på one pot pasta med med pølse, bacon og grøntsager lige her.

2. Tærte med kylling, spinat og grønt

Tærte med kylling og spinat

Andenpladsen går til opskriften på tærte med kylling, spinat og grønt. Og hvis du og resten af familie også er vilde med tærte (det er vi hos Mambeno!), så er vi sikre på, at I vil kunne lide denne lækre tærte også :o)

Har du lyst til at lave denne tærte, så finder du opskriften på tærte med kylling, spinat og grønt lige her.

3. Spaghetti i fad med oksekød og grønt

Spaghetti i fad med oksekød og grønt

På en stærk tredjeplads kommer opskriften på spaghetti i fad med oksekød og grønt. Og har du lyst til at lage spaghetti på en lidt ny måde, tør vi godt love, at du (og ungerne) vil elske denne udgave med oksekød og grønt – og ost på toppen :o)

Har du lyst til selv at lave retten, så finder du opskriften på spaghetti i fad med oksekød og grønt lige her.

Velbekomme! 

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.