Sejt! Louise og hendes familie har med Mambeno fået en nemmere hverdag

Få en nemmere hverdag med Mambenos madplaner

Hos Mambeno var det et af vores nytårsforsæt at gøre hverdagen lidt nemmere for endnu flere børnefamilier. Derfor bliver vi også ekstra glade, når det rent faktisk er et nytårsforsæt, der er lykkes :o)

Og en af dem, der har delt sine erfaringer med os, er Louise Juelskjær Hansen på 34, der til daglig bor i Næstved med sin mand og deres to piger – Aya på tre, snart fire år, og Ella der lige er blevet to år.

Efter årsskiftet satte hun sig nemlig for at prøve noget nyt for – forhåbentlig – at få en lidt nemmere hverdag.

Småtspisende piger og manglende overblik

For mens hun både manglede overblik over ugens indkøb og gerne ville bruge mindre tid på at handle, så havde hun også svært ved at finde på aftensmad, som specielt den ældste af hendes piger, Aya, havde lyst til at spise.

Det var svært i hverdagen at finde på, hvad vi skulle have at spise. Vores ældste datter er ikke så god til at spise og spiser ikke helt nok – og hun vil helst bare have fredagsslik og boller i karry. Hun er ikke kræsen som sådan, og hun vil gerne smage på maden – men det er sjældent, hun siger, hun er sulten.”

Og med to små børn og fuldtidsarbejde var det lettere sagt end gjort at få styr på ugens måltider på forhånd samt hver dag at finde på nye retter til aftensmad.

Hvis jeg skulle gøre det selv, så skulle jeg sidde og kigge i tilbudsaviser, og det tager bare lang tid. Når vi bruger tid på arbejde og alt muligt andet, så vil vi bare gerne kunne bruge fritiden på andet end lige dét.”

En nemmere hverdag

Så da 2017 skiftede til 2018, besluttede Louise sig for at prøve Mambenos madplaner – og efter at have brugt madplanerne i et par måneder nu, er dommen fra Louise klar.

“Vi har fået en nemmere hverdag – og det er virkelig rart, at der er nogle, der har taget styringen, og at vi bare skal tage indkøbslisten med ned at handle, når vi har fri. 

Vi køber ind for 500-600 kr. om ugen, og når vi er fire, så synes jeg, det er rigtig fint, og jeg tænker ikke rigtig, det kan gøres billigere. Inden købte vi ind for måske det dobbelte – også fordi vi nogle gange bestilte mad udefra. Så det er rigtig fedt.”

Udover at have fået bedre overblik over madbudgettet og indkøbene, så er pigerne, Aya og Ella, også glade for maden.

Aya, der ikke er så god til at spise, smager på det hele og spiser de fleste ting – og hun spiser også en okay større portion, end hun plejer. De fleste ting ryger ret flot ned, og det er nærmest en lettelse. Og så har vi også fundet ud af, at hun er glad for kylling.”

Men det slutter ikke helt her, for Louise selv har også fået noget ud af at følge madplanerne – hør engang:

En lille bonus..

“Jeg selv har tabt knap 5 kg. siden nytår. Jeg havde taget en del på, efter jeg var gravid, og jeg er også god til at spise for meget. Og selvom madplanerne ikke er slankekure, så får vi mere grønt, og jeg får heller ikke overspist.”

Her på Mambeno råber vi et lille hurra, for vi synes simpelthen, at Louise og hendes familie er super seje. Og så er vi helt vildt glade for, at vi har kunnet hjælpe dem til at få en lidt nemmere hverdag :o)

Favoritretterne

Har du lyst til at gøre som Louise og lave aftensmad, alle i familien kan lide, så har hun, Aya og Ella her valgt deres tre favoritretter fra madplanen. Og tak til Louise for de fine billeder, som du kan se mange flere af på hendes Instagramprofil.

1. Jordskokkesuppe

 Jordskokkesuppe med blomkål

En af familiens favoritter er vores jordskokkesuppe med brødcroutoner. “Der blev nærmest slikket tallerkener”, siger Louise.

Vil du selv prøve at lave suppen, finder du opskriften på jordskokkesuppe med blomkål og rugbrødscroutoner lige her.

2. One pot pasta

One pot pasta

En anden af familiens favoritter er vores one pot pasta – ifølge Louise et “mega hit for alle og som var mega nem at lave.”

Vil du også lave retten, finder du opskriften på one pot pasta med pølse, bacon og grøntsager lige her.

3. Grøntsagslasagne

Grøntsagslasagne

Den sidste ret på familiens top tre, er vores grøntsagslasagne – som selv Ella på to år var vild med!

Vil du selv lave lasagnen, så finder du opskriften på grøntsagslasagne lige her.

Vi siger tusind tak til Louise for de mange fine ord og billeder! Og har du lyst til at gøre som familien og få en lidt nemmere hverdag, så husk at du kan prøve Mambenos madplaner helt gratis i 30 dage lige her :o)

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.