De tre mest populære retter i juni

Børnevenlige retter - inspiration til aftensmaden

Vi er allerede halvvejs inde i juli måned, og mens vi håber, du nyder de varme sommerdage lige så meget, som vi gør (for det gør vi!), så har vi lige været en tur i (sommer-)arkivet og har her fundet de tre mest populære retter fra juni måned.

Så mangler du inspiration til aftensmaden, eller vil du bare gerne se, hvilke retter Mambeno-familierne allerbedst kunne lide, så finder du junis top tre lige her :o)

1. One pot pasta med pølse, bacon og grøntsager

One pot pasta med bacon, pølser og grøntsager

På førstepladsen finder du opskriften på det, der allerede er blevet lidt af en favorit – nemlig one pot pasta med bacon, pølse og grøntsager. Og vi forstår godt, hvorfor den indtager førstepladsen – for udover at smage super godt, så bliver det bare heller ikke nemmere. Put blot alle ingredienserne i en gryde, vent – og voila! Aftensmaden er klar!

Vil du også lave juni måneds mest populære opskrift, så finder du opskriften på one pot pasta med bacon, pølse og grøntsager lige her.

2. Stegte nudler med kylling, sesam og grønt

Nudler med kylling, sesam og grønt

Andenpladsen går til denne opskrift – stegte nudler med kylling, sesam og grønt. Den er super nem at lave, så den er perfekt til en dag, hvor det gerne må være lidt ekstra nemt at få aftensmaden på bordet.

Find opskriften på stegte nudler med kylling, sesam og grønt lige her.

3. Børnevenlige vegetardeller

Børnevenlige vegetardeller

Sidst – men absolut ikke mindst – så går tredjepladsen til de lækreste, børnevenlige vegetardeller. Og selvom de er uden kød (men til gengæld proppet med en masse grøntsager), så lover vi, de smager godt – og at ungerne kan lide dem ;o)

Har du lyst til selv at lave retten, der var den tredjemest populære i juni måned, så finder du opskriften på børnevenlige vegetardeller med hurtig tomatsauce lige her.

Velbekomme!

Kender du andre, der kunne have glæde af artiklen, så del endelig;o)

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.