Gode snacks til madpakken – her er fem af de bedste opskrifter

De bedste snacks til madpakken

Har ungerne en lang dag foran sig i skole eller institution, kan der være brug for ekstra snacks i madpakken til den lille sult om formiddagen, eller til når blodsukkeret igen falder om eftermiddagen.

Hos Mambeno har vi en lang række gode og lækre snacks til ungernes madpakke – og her får du fem af de bedste, som vi godt tør love, ungerne vil være vilde med :o)

God fornøjelse!

1. Rugbrødssnacks med mørk chokolade

Rugbrødssnacks med mørk chokolade

Disse rugbrødssnacks er super lette at lave og samtidig mega lækre. Og får du dem ikke spist i løbet af ugen (som om…!), så kan de fryses ned til næste gang, ungerne har lyst til at få dem med i madpakken.

Find opskriften på rugbrødssnacks med mørk chokolade lige her.

2. Pizzasnegle med fuldkorn

Pizzasnegle med fuldkorn

Pizzasnegle er altid et hit – ikke mindst som snack i ungernes madpakke! Disse er lavet med fuldkorn, og så har vi også som en anden ninja smuglet en smule fint revne gulerødder i, helt uden ungerne opdager det. Og så smager de stadig super godt!

Find opskriften på pizzasnegle med fuldkorn lige her. 

3. Kyllingespyd til madpakken

Kyllingespyd til madpakken

Ikke blot er disse spyd lækre som en hurtig snack i madpakken, når blodsukkeret om eftermiddagen er lavt – de er også nemme at lave, hvis du har en rest kyllingekød til overs fra aftensmaden.

Find opskriften på kyllingespyd til madpakken lige her.

4. Energisnacks med græskar og sesam

Energisnacks med græskar og sesam

Disse snacks er lavet med græskar og sesam og kun sødet med lidt honning – så de er perfekte til faldende blodsukker. Både om eftermiddagen efter skole og institution eller som en hurtig (og lækker!) snack i ungernes madpakke.

Find opskriften på energisnacks med græskar og æble lige her.

5. Fuldkornsmuffins med bananer

Fuldkornsmuffins med bananer

Muffins er altid godt! Og specielt disse med fuldkorn og banan, som vil være lidt af et hit i ungernes madpakke – og så holder de sig bløde og saftige i flere dage.

Find opskriften på fuldkornsmuffins med banan lige her.

Velbekomme! :o)

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.