Månedens medlemsopskrift: Honning-limekylling med appelsinsalat

Limekylling med appelsinsalat og smovsesovsLimekylling med appelsinsalat og smovsesovs

Tadaa! Må vi præsentere denne måneds medlemsopskrift: Honning-limekylling med appelsinsalat!

Hver måned vil vi kåre månedens medlemsopskrift og efterfølgende dele den med resten af Mambeno-familierne – og denne måned er det Christina Bredahl Frederiksen, der står bag vinderopskriften. En opskrift, der ifølge Christina er en af hverdagsfavoritterne, og som hele familien – der udover Christina består af far Dannie og døtrene Anne-Sofie på 16 og Emma på 14 – elsker :o)

Månedens brugeropskrift i november
Månedens brugeropskrift i november

Christina skriver om opskriften: “Det var oprindeligt min mor, der lavede opskriften. Min mor var fantastisk til at lave mad. Hun sværgede altid til det hjemmelavede fra bunden, og ofte var jeg med i køkkenet som barn og havde mine egne maddage. Jeg mistede desværre min mor for 16 år siden, så mine døtre har aldrig kendt deres mormor. Men de kender hendes mad, og hendes måde at lave mad på, for den er de vokset op med.”

Vil du selv prøve at lave Christinas vinderopskrift, så finder du opskriften på honning-limekylling med appelsinsalat lige her.

Tusind tak for en virkelig skøn opskrift, Christina :o)

Send os din bedste opskrift

Har du, ligesom Christina, en opskrift, alle i familien elsker, og som du er den allerbedste til at lave, så vil vi rigtig gerne dele den med alle de andre Mambeno-familier! Hver måned kårer vi den bedste af de opskrifter, I har sendt os – og kokken bag får sin opskrift med i madplanen samt et halvt års gratis madplaner.

Vær opmærksom på, at retten ikke må stamme fra en kogebog el. lign.

Send din allerbedste opskrift til os på hej@mambeno.dk. Vi glæder os meget til at modtage jeres opskrifter – og til at dele vinderopskriften i madplanen :o)

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.