International pandekagedag – her er tre af de bedste pandekageopskrifter

De bedste pandekageopskrifter

Hos Mambeno elsker vi pandekager, og selvom vi egentlig synes, at man må spise pandekager året rundt, så er det i dag lidt ekstra oplagt at servere pandekager – det er nemlig International Pandekagedag i dag (jep, sådan en dag findes der)!

Og har du lyst til at udnytte dagen til at lave pandekager sammen med ungerne, så har vi her samlet tre af vores allerbedste pandekageopskrifter :o)

1. Klassiske pandekager

Mabenos lækre pandekager.

De her pandekager er lige så nemme, som de er lækre – og de er altså super lækre :o) Og blot lige en advarsel – de bliver hurtigt spist, så sørg for at lave mange!

Vil du lave vores klassiske pandekager, så finder du opskriften på pandekager lige her.

2. Bananpandekager med kanel og kokos

Bananpandekager med kanel og kokos

Har du lyst til at prøve en anden – og lidt sundere – pandekagevariant, så er denne med banan, kokos og kanel super lækker! Pandekagerne er desuden uden sukker og mel og kan derfor også spises til morgenmad i weekenden, hvor ungerne ikke skal i skole, og man har lidt mere tid til at hygge :o)

Vil du selv prøve at lave pandekagerne, så kan du finde opskriften på bananpandekager med kanel og kokos.

3. Brunchpandekager

Amerikanske brunchpandekager

Har du lyst til at gøre lidt ekstra ud af morgenmaden i weekenden, så kan du også lave disse lækre brunchpandekager, som er perfekte til en dag, hvor der er lidt ekstra tid. Top dem gerne med honning eller sirup og masser af frisk frugt – haps!

Og har du lyst til at lave brunchpandekagerne selv, så finder du opskriften på de lækre brunchpandekager lige her.

Velbekomme!

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.