De bedste MGP-snacks

De bedste MGP-snacks

Lørdag aften går det løs – for lørdag aften er nemlig MGP-aften! Og hos Mambeno glæder vi os til en hyggeligt aften sammen med ungerne, når MGP-stjernerne indtager scenen i årets musikfest.

Og ingen fest uden snacks – så derfor har vi her samlet nogle af vores allerbedste MGP-snacks, som ungerne vil elske. Go’ fornøjelse – og ha’ en hyggeligt MGP-aften :o)

1. Popcorn med peanutbutter

Popcorn med peanutbutter

Indrømmet: Disse popcorn med peanutbutter er en smule syndige! Men de er virkelig gode, og til en MGP-aften er de altså en perfekt snack – og så er de også hurtige at lave :o)

Har du og ungerne lyst til popcorn til MGP-festen, så finder du opskriften på popcorn med peanutbutter lige her.

2. Banansnacks med mørk chokolade

Banansnacks med mørk chokolade

Med både bananer, mørk chokolade og mandler er disse banansnacks virkelig gode, knap så syndige og uden alle mulige mærkelige tilsætningsstoffer – perfekte som en lidt sundere snack til en hyggeligt MGP-aften :o)

Har du lyst til selv at lave de lækre banansnacks, finder du opskriften på banansnacks med mørk chokolade og mandler lige her.

3. Jordbærsmoothie

Jordbærsmoothie

Tørsten skal også slukkes! Og hvad er bedre til en MGP-aften end at slukke tørsten i en sød og lækker jordbærsmoothie? Og med bare fem ingredienser er den super nem at lave – og ungerne vil elske den :o)

Vil du lave jordbærsmoothies til MGP-festen, så kan du finde opskriften på jordbærsmoothies lige her.

4. Dadelsnacks med abrikos og kakao

Dadelsnacks med abrikoser og kakao

Er dine unger vilde med frugt- og figenstængerne fra supermarkedet, så er vi sikre på, de vil elske disse dadelsnacks! De består kun af fire ingredienser og er desuden helt uden sukker :o)

Skal de lækre dadelsnacks serveres til MGP-festen, kan du finde opskriften på dadelsnacks med abrikos og kakao lige her.

5. Bananmuffins

Bananmuffins med havregryn - uden mel

Lækre muffins til MGP-festen! Og med masser af banan og havregryn – og helt uden hvedemel – så er disse muffins knapt så syndige, men stadig helt vildt gode :o)

Har du lyst til at lave dem til MGP-festen, finder du opskriften på bananmuffins med havregryn lige her.

6. Pandekager

Mabenos lækre pandekager.

Pandekager er perfekt til en hyggeligt MGP-aften – og disse klassiske pandekager smager altså helt vildt godt! Servér dem med syltetøj, sukker, Nutella, is – eller hvad du og ungerne har lyst til :o)

Har du lyst til selv at lave pandekagerne, så finder du opskriften på vores klassiske pandekager lige her. 

Velbekomme – og rigtig god MGP-aften!

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.