Vi kan næsten høre juleklokkerne ringe – i dag er der nemlig kun 100 dage til juleaften! Og vi glæder os, for vi ELSKER nemlig julen og al den gode julemad :o)
Derfor tager vi også forskud på glæderne allerede nu og har her samlet tre forskellige (og ret skønne!) opskrifter på risengrød, som hele familien vil elske!
Velbekomme – og glædelig jul :o)
1. Risengrød med kanelbagte æbler
Denne udgave minder lidt om den klassiske med kanel, sukker og smørklat på toppen – den er nemlig toppet med kanelbagte æbler. Og med ristede mandler på toppen får den et ekstra twist, som gør den lige lidt ekstra lækker :o)
Vil du selv prøve at lave grøden, finder du opskriften på risengrød med kanelbagte æbler lige her.
2. Risengrød med pære og græskarkerner
Risengrød er en favorit hos mange unger, og ved at variere toppingen kan man sagtens spise risengrød hele året! Prøv fx. denne udgave med pærekompot og knasende, smørristede græskarkerner på toppen :o)
Find opskriften på risengrød med pærekompot og smørristede græskarkerner lige her.
3. Risengrød med blommekompot
Brug efterårets mange lækre blommer som topping på risengrøden – her har vi lavet en skøn blommekompot med kanel, sukker og knasende mandler på toppen.
Vil du selv prøve kræfter med risengrøden, finder du opskriften på risengrød med blommekompot lige her.
PS: Udover at risengrød bare er en fantastisk ret, så kan det også være en (knapt så glamourøs) redning på en travl hverdag – som fx. denne torsdag aften hvor madplanen blev skiftet ud med risengrød … med ketchup! ;o)