De ti mest populære retter i 2017

De ti mest populære opskrifter

Snart vender vi kalenderbladet og siger hej til februar 2018. Men inden vi gør det, har vi været en tur i arkivet og fundet de ti absolut mest populære hverdagsretter fra 2017.

Så hvad enten du mangler inspiration til middagsbordet – eller du blot vil se, om din egen favoritret fra 2017 er i top ti – så finder du alle opskrifterne lige her. Velbekomme :o)

1. Jesper Buchs berømte pølsegryde

Jesper Buchs berømte pølsegryde

Vil du selv lave 2017’s mest populære ret, så finder du opskriften på Jesper Buchs berømte pølsegryde lige her.

2. Sammenkogt ret med kylling og ris

Sammenkogt ret med kylling og ris

Andenpladsen over de mest populære retter i 2017 går til denne – og vil du selv lave den, finder du opskriften på sammenkogt ret med kylling og ris lige her.

3. Spaghetti i fad med oksekød og grønt

Spaghetti i fad med oksekød og grønt

Tredjepladsen går til denne ret – og har du lyst til selv at lave den, finder du opskriften på spaghetti i fad med oksekød og grønt lige her.

4. Tærte med kylling, spinat og grønt

Tærte med kylling og spinat

Fjerdepladsen går til denne lækre tærte – og skal den på middagsbordet en af dagene, finder du opskriften på tærte med kylling, spinat og grønt lige her.

5. Bananmuffins med havregryn

Bananmuffins med havregryn - uden mel

Femtepladsen går til disse skønne muffins, der er perfekte at komme i ungernes madpakke – og skal dine unger også have dem med i madpakken, så finder du opskriften på bananmuffins med havregryn lige her.

6. Gratineret kylling i fad

Gratineret kylling i fad

Denne ret ender på en sjetteplads over de mest populære retter i 2017 – og vil du selv lave den, finder du opskriften på gratineret kylling i fad lige her.

7. Paprikagryde med kylling

Paprikagryde med kylling

På syvendepladsen finder du denne ret – og vil du selv lave den, så finder du opskriften på paprikagryde med kylling lige her.

8. Grøntsagslasagne

Grøntsagslasagne med spinat og aubergine

Vores lækre grøntsagslasagne tager ottendepladsen – og vil du selv lave retten, så finder du opskriften på grøntsagslasagne lige her.

9. Hjemmelavede fladbrød

Hjemmelavede fladbrød

Niendepladsen går til denne opskriften – og har du lyst til selv at lave vores hjemmelavede fladbrød, så finder du opskriften lige her.

10. Havregrødsmuffins med æble og gulerod

Havregrødsmuffins med æble-og gulerod

Disse skønne muffins tager tiendepladsen over de mest populære opskrifter fra 2017 – og vil du selv lave den, finder du opskriften på havregrødsmuffins med æble og gulerod lige her.

Go’ fornøjelse med alle opskrifterne! :o)

Dette indlæg er skrevet i kategorien Nyheder. Du kan bookmarke siden ved at klikke her.