Hurtigmad

Hos Mambeno har vi altid opskrifter på mad, som er hurtig at lave. Men noget mad er lidt hurtigere ude af gryderne end andet. For nogle dage skal det bare gå mere tjept – uden at det går på kompromis med mængden af grøntsager, smagen eller at børnene også skal blive mætte.

Masser af nemme opskrifter

Vi har et væld af hurtig mad til børn, hurtig mad til to dage, hurtig mad med masser af grøntsager både med og uden kød. Så masser af hurtige vegetarretter. Men også masser af hurtig mad med kød og fisk, for eksempel hurtig mad med laks, og så er der selvfølgelig også masser af nem og hurtig mad med pasta, som altid er et hit hos børn.

Nem mad med pasta

Mambenos opskrift på pastasalat med kylling og grønt tager kun 20 minutter at lave, og så er der sund mad til hele familien. Du vælger selv, om du bruger resterne fra vores opskrift på Club Sandwich med majskolber eller steger nyt kylling og bacon på dagen. Du kan selvfølgelig også tage udgangspunkt i vores opskrift og tilføje lige præcis det grønt, som du selv synes er lækkert til din pastasalat.

Hvis du er ude efter en hurtig, nem og ikke mindst billig pastaret, så er hurtig økonomipasta med tomatsauce en sikker vinder. På 25 minutter har du en børnevenlig pastaret med fuldkornspasta og smagfuld tomatsauce.

Vores ”spagetti med skinke og squash” er spækket med lækre grøntsager. Ud over squash er der gulerødder, peberfrugt, hvidløg og løg i retten, hvilket er med til at give den nemme pastaret en god smag.

Hurtig mad til to dage

Vi har masser af opskrifter, som strækker sig til flere dage. For at det ikke skal blive helt det samme to dage i træk giver vi også ideer til, hvad man kan servere til på andendagen. Så det selvfølgelig stadig er hurtigt og nemt.

Prøv for eksempel vores vegetarcurry – dag to eller lasagnette med spinat og pastinak. Lasagnetteer en mega nem lasagneagtig ret, hvor man blander kødsovsen med mornaysauce og ukogtepastaskruer og smækker det hele i ovnen. På dag to serverer man det med masser af friske grøntsager som for eksempel agurk og gulerod med en lækker skyrdip til. Et hit for mor eller far i køkkenet og et hit på bordet hos det spisende småfolk.

Hvis du har rester til overs, som du mangler inspiration til, så har vi også masser af gode ideer og opskrifter. Hvis du har stegte bøffer, så kan du her se opskriften på en lækker og hurtig sommerlig steaksalat med melon og mozzarella. Eller hvis du har en rest chili con carne kan du hurtigt lave lave quasadillas med con carne og grønt eller gratineret pasta med con carne. Hurtig mad til to dage.

Lige meget hvilken type mad, som du har lyst til, kan du finde det her hos Mambeno. Alle retter er nemme at lave og selvfølgelig børnevenlige, så alle bliver mætte. Hurtigt, lækkert og nemt – bedre bliver det ikke.